Fredrik Støle

Coaching

Vil du bli økonomisk skuddsikker?

Drømmer du om en økonomi som går på skinner for å opprettholde eller å skape ditt drømmeliv? En økonomi som skaper trygghet og sinnsro?

Kunnskap gjør ingenting uten handling, her fikser vi begge!

Har du følt behovet for en støttespiller eller en trygghet når du står ovenfor privatøkonomien din? Hvor skal du begynne? Hva skal du gjøre? Hva er viktigst? Alt dette er noe jeg ønsker å kartlegge med deg og så utføre! Sammen skal vi gi deg en sunn økonomi som fremmer det livet du ønsker å leve, ikke hemmer det.

Hva kan jeg tilby?

 • Accountabilibuddy

  En som følger deg opp på dine mål og holder deg til de. Målene kan være forbruk, sparing, investering, forhandlinger eller noe annet.

 • Analyse og innpill

  Analyse og innspill på ditt forbruk og økonomi for potensielle forbedringer for deg som ønsker en tredjeparts vurdering.

 • F.I.R.E.

  Hjelp til å se muligheter, planlegge, forstå, regne ut eller annet rundt F.I.R.E. (Financial Independence Retire Early).

 • Loggføringsvenn

  En som månedlig, kvartalsvis, halvårlig eller årlig loggfører, oppdaterer og følger din progresjon mot dine mål som f.eks. forbruk eller sparing.

 • Planlegging

  Hjelp til å planlegge for fremtiden, enten det er så stort som pensjon, karriere, budsjett, prognoser, finansiere ferie eller bryllup.

 • Skreddersydde regneark

  Har du behov for et regneark eller ønsker innspill og utvikling av ditt eget er dette noe jeg kan bistå med. Enten om det er i Google Sheets eller Excel.

 • Sparringspartner

  En tredjeperson å snakke med rundt det du har behov for. Penger, forhold, jobb, økonomiske valg, nedtrapping, allokering eller noe annet.

 • Struktur

  En kontostruktur eller plan for å automatisere økonomien din så mye som mulig på en lønnsom og praktisk måte.

 • Undervisning

  Er det noe innen personlig økonomi, F.I.R.E., planleggning eller annet du ønsker å lære? Da kan jeg tilby privatundervisning!

 • Økonomisk wingman

  Håndholde deg ved å gjøre endringer som å kontakte banken eller opprette/avslutte avtaler.

Hvordan fungerer det?

1. Kartleggingssamtale

En uforpliktende samtale på ca. 40 minutter hvor vi blir litt kjent og kartlegger dine behov. Hvis dette matcher med det jeg kan tilby, setter vi opp en ny time med et mer målrettet fokus og konkrete mål.🔥

2. Coachingtimer

Etter kartleggingssamtalen finner vi én eller flere ting du ønsker hjelp til, vi setter vi en dato for neste time og finner ut hva målet for den timen skal være. Ut ifra hva vi skal gjennomføre kan dette også inkludere forarbeid fra en eller begge parter, eksempelvis at du finner frem regnskap eller jeg gjør klart et regneark.

Kartlegging
0,-

Kartleggingssamtalen varer ca. 40min og er gratis, vi må først finne ut om jeg kan gi deg noe du syns er verdt å betale for.

Standard Coaching
1.200,- pr. time

Timene inneholder samtalen, for- og etterarbeid + støtte over chat. Regneark og evt. annet er også inkludert.

Gratis Coaching
0,-

Gratis Coaching filmes for innholdproduksjon.

Ved å hjelpe deg gratis, kan vi hjelpe enda flere gratis! 

Mitt mål for deg

Jeg ønsker at du skal bli selvstendig og økonomisk skuddsikker slik at du ikke har ytterligere behov for mine tjenester.
Målet er å ruste så mange som mulig til å skape god økonomi og oversikt i sine egne liv.

 

Er du fornøyd med samarbeidet og ønsker å bruke tjenesten videre er du selvfølgelig velkommen til det, men målet er at du ikke MÅ, men at du har LYST!

Vi snakkes!🔥

Book en time nå!