Fredrik Støle

Bøker

Alle linkene til Amazon er affiliate linker og regnes som annonsering.

🔥F.I.R.E. Boken🔥

Dette er BOKEN, altså SELVE BOKEN som satt F.I.R.E. på kartet! Dette er en bok som stiller spørsmål til hvordan vi lever livene våre og om kanskje det er andre måter å leve på? Er du intressert i F.I.R.E. eller er i miljøet er dette er «must read»! Anbefaler den oppdaterte versjonen!

💰Ta fatt i din økonomi💰

Ikke la tittelen bedra, om du ønkser å ta fatt i egen økonomi og ønsker praktiske grep samtidig som du holder verdiene dine om hva som er et godt liv for deg i fatt, da er dette riktig bok. Boken er for de som ønsker struktur i sin egen personøkonomi og passer spesiellt til de som kanskje føler at sparing er litt limiterende og kanskje litt kjipt. Boken hjelper deg å tilrettelegge for ditt drømmeliv! Anbefaler den oppdaterte versjonen!

🤑Forhandle lønna di opp🤑

Forutenom bøkene som hjalp meg få kontroll på forbruket og hjelpe meg å finne ut «hvorfor» jeg skulle spare og investere har denne boken gitt absolutt mest verdi! Med et nytt syn og forståelse på forhandlinger økte jeg lønningene mine fra BEGGE jobbene mine etter boken, hvor sidejobben min økte med over 50%! Klarer du å forstå og implementere kunnskapen fra denne boken kan du virkelig bane vei i ulike arenaer i livet ditt!

👷‍♂️Hva bør du jobbe som?👩‍⚕️

«Ikigai» er et fantastisk konsept som prøver å finne hva du burde vie livet ditt til. Det som gir deg tilfredsstillende, som kan betale regningene dine, hva samfunnet trenger og hva du er god på! Noe som oppfyller alle disse kravene er DIN «Ikigai». Boken har mye tankegang som samsvarer med F.I.R.E. bevegelsen og anbefales!

💸Spare eller forbruke?💸

Denne boken er generelt bra og fokuserer på tapet med å vente med å bruke penger. Det er ikke i et mål å dø med en feit bankkonto, pengene dine burde gjøre noe nyttig og helst forvaltes mens du lever! Denne boken tar opp mange gode poenger og setter ting litt i perspektiv. Anbefales veldig sterkt til de som syns kanskje sparing blir litt lett og kanskje sparer litt for mye.

📈Forstå indeksfond📈

Om du føler deg usikker på indeksfond og ønsker å forstå hva det er, da er dette riktig bok for deg! Ikke la navnet bedra deg, forfatteren er også Norsk, noe som er veldig gøy! Nasjonalisme til side, boken er veldig bra for de som ønsker historien om indeksfondene, forstå hva det er og hvorfor det er så godt likt!

🌟Min favorittbok!🌟

Dette er min favorittbok, setter flere ting i perspektiv (som jeg liker) og ser på det større bilde. Boken ser på hvordan å leve et godt liv, legge det opp økonomisk + mye mer. Boken anbefales på det sterkeste fra min side om du liker nitt type innhold.

Andre bøker som har gitt livet mitt verdi!